Stranddag 2018

Op zaterdag 30 juni vond de jaarlijkse stranddag plaats. Hoe was deze dag en wat deden we? Hier lees je er meer over.

Een heerlijk zonnig dagje op het stand, dat was het zeker! Om acht uur in de ochtend begon de dag, wij vertrokken met de bus naar Ouddorp. Eenmaal aangekomen kon iedereen lekker doen waar hij zin in had, de een ging zwemmen, de ander zandkastelen bouwen. Oefenen met klosgooien op het strand en natuurlijk een bezoekje aan de reddingspost van Ouddorp. Er werden heel veel vragen gesteld en er werd precies uitgelegd hoe alles er aan toe gaat op het strand.

Harde wind

Als de zon zo fel schijnt is het best fijn om een beetje schaduw te hebben. Het idee was om een partytent op te zetten op het strand, maar hoe doe je dat met de wind op het strand? Inventief zijn en logisch nadenken! De stokken vastzetten in een emmer gevuld met zand leek de oplossing te zijn maar toch was er zo veel wind dat de tent uit de emmers vloog. Kinderen hadden bedacht met bandjes de stokken aan de emmer vast te maken, super slim!

Sponsors

Natuurlijk was dit niet mogelijk zonder onze sponsors, daarom willen wij graag de Bakkerij Hogenboom, banketbakkerij Verspeek, brood by Alex, de Lidl, Feenstra en de Hoogvliet bedanken! met zijn allen was dit een super leuke dag en we hopen jullie volgend jaar allemaal weer te zien.

Downloads