Central Park 2018

Op zaterdag 26 mei was Reddingsbrigade Houten aanwezig bij Central Park, een festival bij Down Under. Vanaf het water hielden we toezicht op de vele bezoekers die aan het water zaten en in een enkel geval wilden gaan zwemmen.

Daarnaast konden de bezoekers gebruik maken van zwaan-waterfietsen. In een enkel geval kregen de bezoekers het voor elkaar om de zwaan vast te varen, in deze gevallen hebben we hen geholpen door de zwaan weer los te trekken met onze boot (waarop het publiek reageerde met applaus).

Assistentie

We waren dit keer niet enkel op het water actief, maar ook op het festivalterrein zelf. Hier assisteerden we de EHBO bij enkele onwelwordingen, aangezien wij vanaf het water soms sneller ter plaatse konden zijn.

Naast onze hulpverlenende taak assisteerden we ook de organisatie, door af en toe personen of goederen naar de andere kant van het meer te vervoeren. Daarbij vervoerden we ook de twee BN’ers Wipneus en Pim! Daarnaast konden we natuurlijk ook zelf meegenieten van de optredens door Kensington, Chef’special en Anouk.

We kunnen absoluut positief terugkijken op deze geslaagde bewaking!

Foto gemaakt door Willie Fotografie

Downloads