Lid worden

Lijkt het jou leuk om lid te worden van Reddingsbrigade Houten? Dat kan! Op deze pagina vind je hier meer informatie over, zoals het aanmeldformulier voor 2 gratis proeflessen (onderaan).

Contributie

Als je lid wordt betaal je contributie. De hoogte hiervan is afhankelijk van wat je doet bij Reddingsbrigade Houten. De bedragen vind je hier

Proefles volgen

Houd jij van zwemmen en wil je leren hoe je mensen moet redden? Bij ons kan je twee gratis proeflessen volgen. Maak gebruik van het digitale formulier onderaan deze pagina, of wanneer je het formulier liever met de hand invult, maak dan gebruik van de link om het formulier te downloaden.

 

 

Proefles aanvragen

Bewaking meedraaien

Wil jij je inzetten als hulpverlener bij evenementen aan het water? Dan ben je van harte welkom om lid te worden. Als je een keer wil meekijken hoe zo'n bewaking in zijn werk gaat, en of het iets voor jou is, stuur dan een mail naar info@reddingsbrigadehouten.nl. 

Online aanvragen proefles

Gegevens die je invult op dit formulier worden verwerkt in overeenstemming met ons Beleid verwerking persoonsgegevens. Vergeet niet op 'Gereed' te klikken aan het einde.

 

Contributie

Alle leden betalen contributie, op deze pagina vind je de bedragen voor seizoen 2020-2021

Downloads